Disclaimer

StedentripDeals verleent u hierbij toegang tot www.stedentripdeals.nl ("de Website”) en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

 

Aansprakelijkheid

StedentripDeals.nl spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.  Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van StedentripDeals.nl.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

 

De inhoud van de Website wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. StedentripDeals.nl doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.
Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan StedentripDeals.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Als u vragen heeft over onze disclaimer kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.